21 Ağustos 2010 Cumartesi



Batucuk!
Azcık kaldı buluşmamıza, sen artık annenin kocaman karnının içinde kocaman (iki kiloluk) bir bebeksin.
Neredeyse her şeyin hazır, babanla artık kendimize bir şey almayı bıraktık, hep sana alıyoruz. Galiba birazcık abartmaya başladım ben. Baban zıbın almayı yasakladı mesela, çok olmuş, öyle diyor ama ben gene de dayanamıyorum.
Odan çok güzel oldu, ilk aylarda bizim odamızda uyuyacağın sepetin de öyle… Seni sağsalim kucağımıza alacağımız günleri iple çekiyoruz. Ben daha 20 Eylül’e kadar işe gideceğim ki sonra sen geldiğinde daha çok birlikte kalabilelim… Seninle şu günlerde son kez çalıştığım hastaneleri ziyaret edip, işleri devrediyoruz ve hastane çalışanları ile Ocak ayında tekrar buluşmak üzere vedalaşıyoruz.
Baban bu kez de iş için Pakistan’da… O da hamilelik boyunca uzaklara gitmek zorunda olduğu için çok üzgün. Sen gelirken buralarda olmasını umut ediyoruz.
Bugün sana ilk e-mail adresini aldım, Artık bir e-mailin var, adresi de batu.babayigit@gmail.com Hatta şimdiden bir de Facebook hesabın var. Şimdilik bizim arkadaşlarımız senin hakkında daha çok bilgi alabilsinler diye, büyüyünce istediğin gibi kullanmakta özgürsün hesaplarını
O kadar hevesli ve heyecanlıyız ki gelişin konusunda, sağlıklı mutlu bir bebek olman için dua ediyoruz. Seni çok seviyoruz…